Vai jūs vēl atceraties Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās šobrīd!

90. gadu beigās un 2000. gadu sākumā šis seriāls bija viens no vispopulārākajiem Latvijā, un tas piesaistīja skatītājus gandrīz no visas valsts.Ielūkojies un uzzini, kā šobrīd izskatās seriāla galvenā varone!

 

Pēc “Nikitas” seriāla filmēšanas beigām, kas notika no 1997. līdz 2001. gadam, ir pagājuši aptuveni 23-27 gadi, atkarībā no tā, kad tiek mērīts laiks no pēdējās filmēšanas dienas. Tagad, kad aktrisei Petai Vilsonai ir 53 gadi, viņa joprojām ir uzticīga savai blondajai matu krāsai, un viņas acu skatiens ir tikpat harismatisks kā agrāk.

 

 

Tagad Peta Vilsona reti parādās filmās un seriālos, un pēdējā reize, kad viņa filmējās, bija 2017. gadā dokumentālajā seriālā, kurā viņa spēlēja pati sevi. Pēdējos gadus viņa ir veltījusi modes biznesam un ir izveidojusi savu apakšveļas zīmolu Wilye Wilson.

 

Izpētot informāciju, šķiet, ka Peta Vilsonas modes bizness veiksmīgi norit, un šobrīd viņas bagātību lēš aptuveni 10 miljonu ASV dolāru apmērā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pirms pāršķir lapu, apskaties šo nelielo video, kas palīdzēs labāk atcerēties seriālu!

 

Šķir otru lapu, lai redzētu jaunākos aktrises FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment